Erve Niehof

Duurzaam vergaderen, overnachten of gewoon lekker vakantie!

Samen met mijn partner/gastheer Ton bied ik vanuit persoonlijke gastvrijheid mogelijkheden om in een intieme setting te vergaderen, een heisessie te houden of een training te faciliteren. Bij Erve Niehof kun je rekenen op een goed verzorgde vergadering in onze kleinschalige omgeving.

Voor een vakantie hebben wij in onze monumentale boerderij op het Landgoed Het Weldam, een gastenverblijf voor 2 personen waar je een plek voor jezelf hebt en even helemaal uit de drukte bent. Want rust is hier het toverwoord.

Duurzaam vergaderen en overnachten is de leukste manier om iets goeds te doen voor ons klimaat. Erve Niehof gaat op een verantwoorde manier om met haar omgeving. We hebben maatregelen genomen om zo duurzaam mogelijk te stoken o.a. door een zonneboiler die verwarmd wordt door heatpipes. Daarnaast  zorgen onze verschillende pelletkachels voor een aangename warmte. Het eten dat wij serveren is zoveel als mogelijk uit eigen tuin of biologisch. De thee en koffie zijn fairtrade en de versnaperingen zijn zelf gemaakt of fairtrade. Veel van onze hapjes zijn brainfood om je gedurende een vergadering goede energie te geven.

Ga voor reserveren naar onze website Erve-niehof of als je duurzaam wilt overnachten naar Natuurhuisje

Kijk ook eens op de website van Groen Graag voor nog meer leuke duurzaamheid tips.