Ita Est

Vanuit mijn training en coachings-bureau Ita Est richt ik mij op organisaties en bedrijven in profit- en non-profitsector. Ik begeleid zowel management en teams en individuele medewerkers. Maatwerk leveren is voor mij vanzelfsprekend. Of het nu gaat om een training, procesbegeleiding op managementniveau of een individueel coachtraject.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt je vraag en het aanbod bij elkaar. Naar aanleiding daarvan stel ik een begeleidingsvoorstel met projectplan en kostenoverzicht op. Wanneer alle partijen zich kunnen vinden in het voorstel, geloof ik in een succesvolle uitvoering ervan.

Jouw vraag is mijn uitgangspunt, de gezamenlijke inspanning is het antwoord.

Ita Est biedt

  1. Organisatieontwikkeling

Als organisatieontwikkelaar ben ik altijd nieuwsgierig naar hoe processen in organisaties werken. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven naar een organisatie; het systemisch perspectief, groepsdynamica, leiderschap, organisatiepsychologie en vanuit kwaliteitsmanagement.

Hoe werken deze 5 perspectieven op elkaar in, en zorgen zij tezamen voor een duurzame gedragsverandering van de mensen die in de organisatie werkzaam zijn?

Als trainer en coach word ik vaak ingezet om diverse teams te trainen in samenwerking en communicatie. Het doel is te komen tot een duurzame verandering van gedrag.

2. Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke ontwikkeling loont

Persoonlijke ontwikkeling hoort eigenlijk een vast onderdeel van je leven te zijn. Het is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Wanneer je geen aandacht blijft besteden aan persoonlijke ontwikkeling, dan blijf je stilstaan in het leven en op den duur zorgt dit voor ontevredenheid.

Wanneer je blijft ontwikkelen, dan word je steeds een betere versie van jezelf. Hierdoor wordt je leven waardevoller. Je voelt je gelukkiger, zelfverzekerder en energieker. Door middel van persoonlijke ontwikkeling maak je het leven een stuk mooier en interessanter voor jezelf. Je geeft op een boeiende manier invulling aan je leven. Als coach wil ik hier graag aan bijdragen.

3. Advies kwaliteitsmanagement

Als kwaliteitsadviseur kan ik voor korte en langere termijn ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg begeleiden. Ik ben ervaren in het opzetten van kwaliteitssystemen en het uitvoeren van interne en externe audits. Door kwaliteitszorg mee te nemen in organisatie ontwikkeling, biedt dit een duurzaam resultaat.

Kijk voor concrete oplossingen www.itaestonline.nl