Wat doe ik

Het is mijn passie mensen om mensen gelukkiger en krachtiger te maken. De essentie van de trainingen en de coachsessies die ik geef gaan dan ook over ‘samen werken en samen krachtiger worden’.
Voor leidinggevenden gaat het vooral over het voelen waar je kracht zit om zonder macht te gebruiken, toch medewerkers in beweging te krijgen. Want goede leiders geven hun medewerkers een veilig gevoel.

Naast mijn werk als coach, trainer en adviseur ben ik ook op andere manieren bezig om mensen te laten groeien en ontwikkelen.


Zo ben ik vrijwillig bestuurslid bij Alzheimer Nederland, afdeling Twente. Ik geef namens hen voorlichtingen en presentaties over dementie voor verenigingen en stichtingen. Ook geef ik lezingen, samen met ervaringsdeskundigen met dementie of andere lichamelijke beperkingen, om in zorgorganisaties aandacht te vragen voor het verhaal van deze mensen. Op deze manier maken we inzichtelijk welke zorg/begeleiding zij het liefste willen ontvangen.
Mijn kennis en ervaringen deel ik ook graag op papier. Met regelmaat schrijf ik artikelen over coachings-gerelateerde onderwerpen en momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek waarin ik al deze ervaringen bundel.
Als adviseur ben ik actief in het kwaliteitswerk bij de VZO (Vereniging voor Zorgboeren Overijssel) en als extern auditor bij het Keurmerkinstituut.