Wie ben ik

“Ik word gezien als iemand die aandachtig en opmerkzaam is en mensen voelen zich al snel thuis”

Ik werk en ben graag in de natuur. Bij ons is het bos om de hoek en daar kom ik regelmatig om met de hond te wandelen en te genieten van de seizoenen. Daarnaast werk ik vaak in onze groentetuin, want groenten uit eigen tuin is echt veel lekkerder en gezonder.

Paarden

.
En natuurlijk ben ik graag bij onze paarden. Vanaf mijn kindertijd werd ik aangetrokken door paarden. Al jong zat ik boven op mijn eerste pony in de plaatselijke manege. Veel buitenritten naar zee en sportieve prestaties in het springen en dressuur. Maar de grootste les die het paard mij gaf was dat ik met mijn volledige aandacht bij het paard moest blijven. Stilstaan bij het hier en nu. Kijken en voelen wat er nu gebeurt. Opmerkzaam zijn voor de omgeving en mezelf. Bij de paarden voel ik mij helemaal thuis en kan ik ontspannen.

Ik heb een geregistreerd partnerschap met Ton en ben bonus moeder van twee grote zonen en samen hebben wij vijf kleinkinderen.

Geen quick-wins en trucjes om snel ander gedrag te wensen maar werken aan een positief, blijvend effect. De focus ligt op structurele veranderingen en niet op brandjes blussen. Door te zijn in, en met de natuur komen hoofd en gevoel sneller bij elkaar. Onvoorwaardelijk en oordeelsvrij.

Ik geloof erin dat mensen samen met de dieren en de natuur tot hun recht mogen komen. Dit geloof vormt de kern van wie ik ben en van de bedrijven die ik vorm geef. Ik ben dan ook vastberaden om keuzes te maken die eraan bijdragen onze ‘footprint’ zo klein mogelijk te maken.